miercuri, 13 august 2008

Raoul Russu, James Lavelle @ Kristal Club Mamaia: 15-16.08.08





Raoul Russu - DJ, dar si producator de succes, a castigat in 2005 primul loc la editia din Romania a “Heineken Music Thirst” - cel mai titrat concurs de DJ la nivel mondial.
Alege muzica in functie de specificul petrecerii, sau al locului in care mixeaza. Cei care l-au vazut in club spun despre el ca reuseste “sa te faca sa te simti bine, si sa iti transmita o anumita stare”.
Talentul sau a depasit granitele Romaniei.
Raoul Russu a mixat in Berlin, alaturi de Touane, Nik Lisak si Daniel Rajkovic. Aceasta nu a fost prima iesire din tara a dj-ului nostru. Croatia si Bulgaria se numara printre tarile norocoase unde Raoul a mai mixat. Penultima sa iesire a avut loc tot in Germania, la un eveniment din Butan Club, Wuppertal, petrecere la care Raoul Russu a mixat alaturi de Sven Vath.
Il puteti asculta la OneFM (100.6 fm) zilnic, de luni pana joi, intre orele 17.00 si 19.00, si mixand live in fiecare miercuri seara intre orele 22.00 si 00.00.
Intrare:
Pana la ora 00.00 OneFM face cinste!
Dupa ora 00.00 - 20 lei

Sambata 16 August, James Lavelle ajunge dupa o lunga asteptare, pentru prima oara, la Kristal Club Mamaia.
Pe James Lavelle il cunosteti cu siguranta, ca si persoana care a stat in spatele proiectului: U.N.K.L.E. Cariera sa a trecut prin mai multe etape, de la hip hop ajungand acum sa folosesca influente break beat, electro si house pentru seturile sale.
A ales Romania pentru a lansa prima sa compilatie mixata pentru Global Underground si ne-a surprins placut pe toti vara trecuta cand a concertat live in Delta, alaturi de trupa sa U.N.K.L.E.
Este responsabil de seria de complilatii Fabriclive si conduce de aproximativ 10 ani un record label: Mo Wax.



Bookmark and Share

Niciun comentariu: