duminică, 30 noiembrie 2008

TOUR GENERATION RBD EN VIVO


TOUR GENERATION RBD EN VIVO



Simpaticii mexicani care au facut deja istorie, megastarurile RBD, acum pe un album care contine cele mai cunoscute piese ale lor in interpretare live extrase din turneul desfasurat in Mexic – TOUR GENERATION RBD EN VIVO!



Primul album live al fenomenalilor RBD – Tour Generation RBD En Vivo, contine 13 piese care atesta, daca inca mai era nevoie, performantele rebelilor care au reusit sa devina adevarate icon-uri ale tinerei generatii! Cei sase RBD, rezerva si o surpriza milioanelor de adolescenti care ii adora in intreaga lume, ca bonus al acestui album fiind inclus si videoclipul piesei Solo quedate en silencio.



"In acest turneu am invatat ca toti suntem la fel, ca nu exista diferente intre fetele si baietii din diferite colturi ale lumii. Suntem tineri. Vom spera mereu ca vom fi mai buni, si ne vom stradui in permanenta sa crestem. Poate ca vorbim limbi diferite, poate ca facem parte din diverse culturi, dar suntem la fel, pana la urma. Vrem sa fim cei mai buni." (Maite)





RBD au reusit intr-adevar sa demonstreze ca muzica buna este suficienta pentru a putea aduna milioane de tineri din toate colturile lumii care sa fredoneze in cor piesele lor, facand din limba lor materna, o limba de circulatie internationala!







TRACKLISTING



1. Rebelde

2. Otro dia che va

3. Ensename

4. Futuro ex-novio

5. A Rabiar

6. Una Cancion

7. Fuego

8. Salvame

9. Tenerte y quererte

10. Un poco de tu amor

11. Solo quedate en silencio

12. Rebelde (Version Cumbia)

13. Liso Sensual

BONUS VIDEO INTERACTIVO – Solo quedate en silencio

Albumul poate fi achizitionat online aici.

Niciun comentariu: